خانه / اخبار / برگزاری کنکور سراسری در مؤسسه آموزش عالی نوردانش

برگزاری کنکور سراسری در مؤسسه آموزش عالی نوردانش

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نوردانش آزمون سراسری 1397 در پنج گروه علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی ، هنر و زبان خارجه با حضور 384 داوطلب از بخش میمه و شهرهای جوشقان قالی و کامو در روزهای پنجشنبه 7/4/95 و جمعه 8/4/95 در مؤسسه آموزش عالی نوردانش برگزار گردید.

سرکار خانم دکتر حیدریان نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در مؤسسه ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبین عزیز اظهار امیدواری نمودند که این مؤسسه بتواند با برگزاری این گونه آزمون ها بیش از پیش در خدمت مردم بخش و شهرهای دیگر باشد.

ایشان از مساعدت وهمکاری ادارات محترم بخش، بخشداری میمه، دفتر امام جمعه شهر میمه ، شهرداری و شورای اسلامی شهرمیمه، فرماندهی انتظامی بخش میمه ، بیمارستان حضرت محمد(ص)، دهیاری روستای ازان ، اداره برق منطقه میمه، تشکر و قدردانی ویژه نمودند.

وی همچنین از همکاری کلیه اساتید و کارکنان مؤسسه نوردانش و مساعدت بی شائبه مسئولان حفاظت آزمون و مدیران حوزه ها و فرهنگیان عزیزی که با این مؤسسه در امر برگزاری آزمون همکاری نمودند کمال تشکر و سپاسگزاری را نمودند.