خانه / اخبار / انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1402

انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1402

انتخاب رشته

موسسه آموزش عالی نوردانش با هدف ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف زیست شناسی و بیوتکنولوژی در نظر دارد در رشته های فوق از طریق پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی با شرایط رفاهی ذکر شده از متقاضیان گرامی ثبت نام به عمل آورد. این مؤسسه هم اکنون یکی از مؤسسات منحصر به فرد در زمینه بیوتکنولوژی می باشد. این مجموعه آموزشی در سال های گذشته تلاش نموده که با بهره گیری از مجرب ترین اساتید و متخصصان بیوتکنولوژی و ژنتیک کشور سطح علمی خود را ارتقاء بخشد. حاصل این تلاش های باعث شده که این مؤسسه به عنوان یکی از مؤسسات اختصاصی و معتبر در کشور شناخته شود به نحوی که بر اساس ارزیابی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  در سال 1394 به عنوان رتبه دهم کشوری از مجموعه مؤسسات و دانشگاه های دولتی و غیر دولتی و کسب مقام اول در بین تمام دانشگاه ها و مؤسسات  آموزش عالی غیر دولتی در میزان قبولی در مقطع کارشناسی ارشد دست یابد. انجام تحقیقات و پژوهش های مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف از جمله بیماری های ژنتیکی ، بیماری های ام اس، تجزیه زیستی آلودگی های محیطی مختلف ، تأثیر دارو ها بر بیماری های مختلف  و ده ها مورد دیگر از جمله فعالیت های مؤثر پژوهشی این مؤسسه می باشد.

در ضمن عزیزانی که در کنکور سراسری ثبت نام نکرده و یا در آزمون شرکت نکرده اند امکان ثبت نام در این رشته ها را دارند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما با شماره های 03145427972 و 09139126413 (آقای ایراندوست – مدیر آموزش) تماس حاصل نمایید.

telegram.me/nouredanesh

eitaa.com/nourdanesh