خانه / اخبار / مراحل تهیه پروپزال و تصویب آن در کمیته تحصیلات تکمیلی

مراحل تهیه پروپزال و تصویب آن در کمیته تحصیلات تکمیلی

1-انتخاب استاد راهنما و توافق در مورد عنوان پروپزال
2-تائید برتکراری نبودن عنوان از طریق سایت www.irandoc.ac.ir و اخذ گواهی عدم تکرار از سایت مذکور
3-نوشتن پروپزال طبق فرمت مصوب موجود در انتشارات موسسه و رعایت اصول نگارش اعلام شده در سایت دانشگاه
تبصره 1: پروپزال باید حداکثر تا اوایل ترم سوم دانشجو جهت بررسی و تصویب به مسئول کمیته تحصیلات تکمیل ارائه شود.
تبصره 2: پروپزال های ناقص قابل بررسی نیست.
5-پس از تایید کتبی عنوان پروپزال دانشجو می تواند کار پژوهشی خودرا شروع نماید.
6-پروپزال هایی در کمیته تحصیلات نکمیلی بررسی میشود که:
الف: با تسویه حساب از اداره امور مالی موسسه همراه باشد.
ب: آخرین حکم کارگزینی، شماره ملی و شماره حساب اساتید راهنما توسط دانشجو به مسئول تحصیلات تکمیلی تحویل گردد.
مراحل دفاع از پایان نامه
1-نگارش پایان نامه طبق اصول نگارش ارائه شده در سایت موسسه و راهنمای موجود در انتشارات موسسه
2-هماهنگی زمان دفاع با مسئولین ذیربط و اساتید راهنما و مسئول تحصیلات تکمیلی
3-تکمیل نمودن فرم آمادگی دفاع موجود در انتشارات موسسه توسط دانشجو و تایید اساتید راهنما و ارائه به مسئول تحصیلات تکمیلی (2 هفته قبل از زمان دفاع از پایان نامه)
5-هماهنگی با اساتید راهنما جهت انتخاب داوران داخلی و خارجی
6-ارائه یک نسخه از پایان نامه به داوران محترم حداقل 2 هفته قبل از زمان دفاع
7-ارائه یک نسخه صحافی شده به همراه CD پایان نامه به استاد راهنما و تحصیلات تکمیلی
7-زمان دفاع از پایان نامه تا تاریخ 30/10 برای ترم اول و تا تاریخ 30/5 برای ترم دوم تحصیلی معین می گردد. در غیر اینصورت دانشجو مشمول سنوات می گردد.
8-جهت انجام امور تسویه حساب و فراغت از تحصیل به آموزش مراجعه نمایید.
دانشجو باید در طول دوره و در ابتدای هر ترم برای دروس نظری، پایان نامه و سمینار (طبق جدول زمان بندی شده آموزش) انتخاب واحد نماید. دانشجویی که به مدت یک ترم از انتخاب واحد خود داری کند منصرف و از ادامه تحصیل محروم می شود.