خانه / اخبار / برگزاری جشن روز دانشجو در مؤسسه آموزش عالی نوردانش

برگزاری جشن روز دانشجو در مؤسسه آموزش عالی نوردانش

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو جشن با شکوهی با حضور مسئولین محترم بخش میمه، اساتید و دانشجویان در محل مؤسسه آموزش عالی نوردانش برگزار گردید

بر نامه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط یکی از دانشجویان و اجرای سرود جمهوری آغاز گردید

پس از آن آقای فرهاد یعقوبیان مسئول حراست مؤسسه  در خصوص مقام و منزلت روز دانشجو و حادثه 16 آذر به بیان سخن پرداختند.

بخشدار محترم بخش میمه جناب آقای مهندس آذر پی سخنران این برنامه ضمن گرامیداشت این روز بزرگ ،پیرامون نقش مؤثر دانشگاه ها در حوزه پژوهش و تحقیقات کشور و حضور پررنگ این مؤسسه در این زمینه  در منطقه را حائز اهمیت دانستند ودر پایان برای دانشجویان آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند.

برنامه تریبون آزاد توسط دانشجویان در خصوص انتقاد از مسائل کشور و مشکلات دانشگاه و شهر میمه برگزار گردید.

جناب آقای اسفندی ریاست محترم شورای اسلامی شهر میمه ضمن تبریک این روز به دانشجویان واهمیت  وجود این مؤسسه در شهر میمه با توجه به رشته های کم نظیر آن در کشور، درخصوص مساعدت شهرداری و شورای اسلامی با این  دانشگاه از بدو تأسیس تاکنون به بیان سخن پرداختند و آمادگی شهرداری و شورای اسلامی شهر را در خصوص همکاری با این مؤسسه در هرزمینه اعلام نمودند.

تقدیر از 10نفر برگزیدگان مسابقات بیو مدل که آذر ماه امسال در دانشگاه اصفهان برگزار گردید که مربوط به ساخت مدل های زیست شناسی در حوزه های علمی و پژوهشی می باشد از برنامه های ویژه این مراسم بود

همچنین  برنامه های متنوع از جمله موسیقی سنتی ، اجرای پانتومیم توسط دانشجویان و مسابقه  و سرگرمی از برنامه های جذاب و شاد این مراسم بود که مورد استقبال حاضرین واقع گردید.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نوردانش