خانه / اخبار / برگزاری غرفه نمایشگاهی توسط مؤسسه آموزش عالی نوردانش در حاشیه جشنواره مسابقات قرآنی فرهنگیان استان اصفهان

جشنواره مسابقات قرآنی با حضور فرهنگیان استان اصفهان در روز پنج شنبه مورخ 6/2/97 به میزبانی اداره آموزش و پرورش منطقه میمه در محل مرکز رفاهی آموزشی فرهنگیان شهر میمه و دبیرستان دکتر شریعتی میمه برگزار گردید.

حاشیه این جشنواره با برگزاری نمایشگاهی با مضمون معرفی آثار و سوغات شهر میمه و همچنین نمایشگاه و فروشگاه کتاب همراه بود، که مؤسسه آموزش عالی نوردانش با برپایی غرفه ای برخی از دستاوردها و افتخارات مؤسسه را در قالب مقاله، کتاب و پایان نامه دانشجویی برای بازدید از فرهنگیان ارائه نمود.

هدف از برپایی این غرفه معرفی رشته های تحصیلی و فعالیت مؤسسه در حوزه زیست شناسی و بیوتکنولوژی و ارتباط آن با صنعت بود که مورد استقبال فرهنگیان واقع گردید.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نوردانش