خانه / اخبار / جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان مؤسسه آموزش عالی نوردانش

جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان مؤسسه آموزش عالی نوردانش

جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان مؤسسه آموزش عالی نوردانش روزپنج شنبه مورخ 20/2/97 در محل خانه معلم میمه با حضور دانش آموختگان رشته های مختلف و خانواده های محترم ایشان، اساتید، اعضا هیأت علمی ، کارکنان  مؤسسه  برگزار گردید.

دانش آموختگان گروه های زیست شناسی میکروبیولوژی ، سلولی مولکولی و بیوشیمی ، ژنتیک ، بیوتکنولوژی علوم گیاهی علوم جانوری از سال 1393 تحصیل خود را دراین مؤسسه آغاز و با تلاش و کوشش فراوان جهت کسب علم و دانش اکنون فارغ التحصیل گردیدند.

برنامه ها با قرائت آیاتی از قرآن مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید . درابتدا جناب آقای دکتر اسکری ضمن خیر مقدم به مدعوین و حضار،  به توصیه دانش آموختگان در خصوص کسب علم پرداختند و برای همه آرزوی موفقیت نمودند. در ادامه مراسم سر کار خانم دکتر حیدریان در خصوص پیشرفت و عملکرد فعالیت های مؤسسه  مطالبی را برای حضار خاطر نشان کردند. همچین در ادامه  جناب آقای دکتر زمانی ریاست محترم هیأت مؤسس در خصوص جایگاه علم زیست شناسی در اقتصاد کشور مطالبی را تصریح نمودند.در پایان  به رسم یاد بود یادمان این مراسم به شکل تندیس به   فارغ التحصیلان اهدا گردید و از نفرات برتر هر رشته تقدیر به عمل آمد.

خاطرنشان می شود مراسم فوق  با اجرای چندین برنامه شاد و متنوع شامل سرود توسط هنرمندان محبوب  و اجرای شعر توسط دانشجویان و همچنین اجرای کلیپ های خاطر انگیز دانشجویان از شکوه و رونق صد چندان بهر مند بود.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نوردانش