خانه / اخبار / انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402

انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402

موسسه آموزش عالی نوردانش با هدف ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف زیست شناسی و بیوتکنولوژی در نظر دارد در رشته های فوق با شرایط رفاهی ذکر شده از متقاضیان گرامی ثبت نام به عمل آورد. این مؤسسه هم اکنون یکی از مؤسسات منحصر به فرد در زمینه بیوتکنولوژی می باشد. این مجموعه آموزشی در سال های گذشته تلاش نموده که با بهره گیری از مجرب ترین اساتید و متخصصان بیوتکنولوژی و ژنتیک کشور سطح علمی خود را ارتقاء بخشد. حاصل این تلاش های باعث شده که این مؤسسه به عنوان یکی از مؤسسات اختصاصی و معتبر در کشور شناخته شود به نحوی که بر اساس ارزیابی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  در سال 1394 به عنوان رتبه دهم کشوری از مجموعه مؤسسات و دانشگاه های دولتی و غیر دولتی و کسب مقام اول در بین تمام دانشگاه ها و مؤسسات  آموزش عالی غیر دولتی در میزان قبولی در مقطع کارشناسی ارشد دست یابد. انجام تحقیقات و پژوهش های مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف از جمله بیماری های ژنتیکی ، بیماری های ام اس، تجزیه زیستی آلودگی های محیطی مختلف ، تأثیر دارو ها بر بیماری های مختلف  و ده ها مورد دیگر از جمله فعالیت های مؤثر پژوهشی این مؤسسه می باشد.

شرایط رفاهی موسسه

1) موسسه داراي خوابگاه خودگردان براي دانشجويان دختر ميباشد. 2) تجهيزات و امكانات آزمايشگاهي و رايانه اي و اينترنت بي سيم در موسسه داير است . 3) دانشجويان رتبه هاي اول، دوم وسوم از تخفيف شهريه بهره مند مي شوند. 4) موسسه پيگيري هاي لازم جهت دريافت كمك هزينه تحصيل (وام شهريه دانشجويي) براي كليه دانشجويان واجد شرايط از طريق صندوق رفاه دانشجويان به عمل خواهد آورد. 5) سرويس اياب و ذهاب و وعده ناهار دانشجويي با نرخ مصوب مناسب براي دانشجويان مهيا مي باشد. 6) همكاري با بنياد شهيد و امور ايثارگران در خصوص پرداخت شهريه ايثارگران با درصد جانبازي بالاي 25 درصد. 7) طرف قرار داد با كميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي. 8) ارائه كارگاه هاي تخصصي و صدور گواهينامه معتبر بين المللي با همكاري ارگان هاي ذيربط. 9) دانشجويان از مزاياي بيمه حوادث دانشجويي برخوردار خواهند بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما با شماره های 03145427972 و 09139126413 (آقای ایراندوست – مدیر آموزش) تماس حاصل نمایید.

رزومه اساتید دانشگاه نوردانش

برگزاری سمینار ژنتیک پزشکی در دانشگاه نوردانش

انتخاب جناب آقای دکتر صنعتی(از اساتید برجسته دانشگاه) به عنوان چهره تاثیر گذار بیوتکنولوژی کشور

برگزاری همایش تخصصی کارشناسی ارشد و دکتری علوم پزشکی درس بیوشیمی